Pirmas vietas taip pat iškovojo Darius Minkevičius (klasikinis kultūrizmas, Marijampolės „Tauras“) ir Tomas Pubauskas (naujokų kultūrizmas, Kauno „Mangostanas“).

Antras vietas užėmė Daiva Varnelienė (kūno fitnesas), Laura Klimavičienė (bikini fitnesas), Mindaugas Giedris (kultūrizmas, visi trys – Marijampolės „Tauras“), Marius Mėgelaitis (klasikinis kultūrizmas, Šilutės „Oazis“) ir Tautvydas Ambraziūnas (naujokų kultūrizmas, Kauno „Mangostanas“).

Treti liko – Jūratė Vitkauskaitė (kūno fitnesas, Marijampolės „Tauras“), Kristina Narbutaitytė (bikini fitnesas, Kauno „Pegasas“), Evaldas Gudeikis (Šiaulių „Fit House“), Giedrius Abeciūnas (klasikinis kultūrizmas, Jurbarko „Progresas“) ir Andrej Marusov (naujokų kultūrizmas, Marijampolės „Tauras“).

Jau šį savaitgalį Kėdainių arenoje vyks Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikinio 34-as čempionatas, kuriame atletai kovos dėl kelialapių į Europos čempionatą Ispanijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)