Su komanda ir toliau visa jėga treniruotis negali piršto traumą gavęs Aivaras Bendžius, pas klubo medikus dėl leidimo žaisti rinktinėje į Vokietiją išvyko Nerijus Ališauskas.

Ateinantį pirmadienį (balandžio 14 d.) bus pradėtos procedūros su NHL lyga dėl Dainiaus Zubraus žaidimo rinktinėje. Pagal NHL taisykles, anksčiau kreiptis į lygą draudžiama, tad laukiama, kol baigsis reguliarus čempionatas.

Ekipa ir toliau dirba puikios nuotaikos, žaidėjai nuolat pabrėžia, jog svarbiausia komandinė dvasia ir stiprybė.

Lietuvos rinktinė ateinantį pirmadienį ir antradienį (balandžio 15 d.) sužais dar dvejas draugiškas rungtynes, šįkart su kaimyninės Baltarusijos klubu. Lietuvių varžovai bus Žlobino „Metalurg“ komanda, Baltarusijos čempionate užėmusi ketvirtą vietą.

Pirmadienį rungtynės įvyks 20.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose. Ten pat antradienį 13.00 val. komandos susitiks dar kartą.

Vaikams iki 6 metų, su vaikų bet kokiais ledo ritulio marškinėliais – įėjimas nemokamas, moksleiviams ir studentams – 50 procentų nuolaida.

Bilieto kaina į abejas rungtynes – 10 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)