„Tai planuotas branginimas. Pardavimų pradžioje skyrėme laiką bilietus įsigyti pigiau iš anksto didžiausiems ledo ritulio gerbėjams. Šiuo metu bilietų prekyba vyksta labai gerai, susidomėjimas čempionatu didžiulis. Į Lietuvą atvyksta apie 200 britų sirgalių, kurie jau įsigijo bilietus, sujudo ir lenkai. Nuo gruodžio pirmos dienos iš viso surinkta 40 procentų planuotos sumos už bilietus, o planavome turėti 20 procentų viso biudžeto. Nuo kovo 17 dienos bilietai vidutiniškai brangs 13 procentų.“,- sakė organizacinio komiteto atstovas Remigijus Valickas.

„Sportiniai renginiai nepasižymi bilietų pardavimu iš anksto. Bilietai visuomet perkami prieš pat varžybas. Pasaulio ledo ritulio čempionatas maloniai stebina savo pardavimais, mat tokį susidomėjimą prieš čempionatą retai kada galime matyti, jog būtų parduodama tiek daug bilietų iš anksto“,- sakė „Siemens“ arenos atstovas Juras Vėželis.

Vilniuje, „Siemens“ arenoje balandžio 20-26 dienomis vyksiančiame čempionate varžysis Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Nyderlandų, Rumunijos, Kroatijos ir Lietuvos rinktinės.

Norą ginti rinktinės garbę pareiškė ir geriausias šiuo metu Lietuvos ledo ritulininkas Dainius Zubrus, kuris prie rinktinės prisijungs jei jo atstovaujamas Naujojo Džersio „Devils“ klubas nepateks į atkrintamąsias NHL lygos varžybas. Tai paaiškės balandžio 13 dieną.

„Žinoma, atvykus Dainiui, čempionatas sulauks dar didesnio susidomėjimo, tad po balandžio 13 dienos svarstysime galimybę branginti bilietus dar kartą. Tikimės, jog čempionatas bus didžiulė reklama Lietuvos ledo rituliui ir šios sporto šakos klubams. Beje, šalies čempionato klubai ir vaikų ledo ritulio mokyklos bilietus galės įsigyti pigiau ir jiems numatyta atskira tvarka“,- sakė Remigijus Valickas.

Lietuvos rinktinei čempionate keliamas tikslas užimti prizinę vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)