8 priežastys:

1. „King of kings“ vienintelis tokio aukšto pasaulinio lygio projektas Europoje. Panašaus lygio projektais Europoje gali pasigirti nebent Nyderlandų ir Kroatijos kovos menų renginių organizatoriai.

2. KOK aštuntuke kovos vien tituluoti kovotojai, turintys Europos ir Pasaulio čempionų titulus. Tai vienintelė galimybė viename ringe per vieną vakarą išvysti įvairių kovos menų čempionus besikaunančius dėl KOK pasaulio čempiono titulo. Tokios stiprios sudėties aštuntuko svorio kategorijoje -71kg pasaulis dar nematė.

3. Unikalią galimybę čempionatą arenoje stebėti gyvai turi Lietuva, tačiau šį kartą jį rodys ir du vieni galingiausių pasaulio sporto kanalų – „Eurosport“ bei „Fox Sport“. Taigi KOK World GP matys visa Europa, Amerika, Afrika ir Azija.

4. Kovos menų ekspertų nuomone vienas iš Lietuvos kovotojų turi didelius šansus šį vakarą apsijuosti pasaulio čempiono diržą. Didžiausiais čempionato favoritais laikomi Chris Baya (Kongas), Christian Dorell (Moldova), Alex Vogel (Vokietija) ir Tadas Jonkus (Lietuva). Juodaisiais turnyro „arkliukais“ ekspertai įvardino Ernestą Dapkų (Lietuva) ir Bekkouri Hamza (Belgija).

5. Populiariausias Lietuvos bušido kovotojas Ignas Barysas susirems su agresyvumu ringe garsėjančiu kovotoju iš Sicilijos Salvatore Cicerone. Šį kartą Ignui gali tekti sukaupti visas jėgas kelyje į pergalę.

6. Po sunkios motociklo avarijoje patirtos traumos pagaliau į bušido ringą sugrįžęs Kęstutis Smirnovas tvirtai nusiteikęs kovai su nenuspėjamuoju Gregu Lenartu. Žiūrovų laukia įspūdinga kova tarp profesionalių MMA ir kikbokso mokyklų atstovų.

7. Dvyliktokas Vėjus Vietrinas į kovą stos prieš Olandijos kikbokso čempioną Fabio Castello iš garsiojo Mikes Gym klubo. Jaunasis vilnietis jau dabar savo pasiekimais ir kovomis stebina visą kovos menų visuomenę.

8. Matas Stebuliauskas prieš vieną stipriausių kikbokso kovotojų iš Anglijos Mark Powell.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)