Etapą antrą kartą iš eilės laimėjo olandas Th. Bosas iš „Belkin-Pro Cycling Team“ komandos. Jis 202,6 km įveikė per 5 val. 1 min. ir 58 sek. Iki finišo likus 150 metrų buvo sudėtingas ir greitas kairys posūkis, o A. Kruopis, deja, vėl neturėjo pagalbininkų ir kovoti dėl pergalės daug šansų nebuvo.

Belgijoje klasikinėse „Le Samyn“ lenktynėse startavo trys lietuviai. Geriausiai sekėsi Ignato Konovalovo atstovaujamai komandai „MTN – Qhubeka“. Šios afrikiečių ekipos du atstovai pateko tarp dešimties geriausiųjų. Italas Cristianas Sbaragli finišavo 5-as, o vokietis Geraldas Ciolekas - 8-as. Po finišo vokietis sakė kad, pabaigoje buvo uždarytas į „dėžutę“ ir nesugebėjo parodyti geresnio rezultato. I. Konovalovas finišavo 77-as.

Gedimino Bagdono komandos draugas prancūzas Steve’as Chainelis iš „AG2R La Mondiale“ finišavo 6-as, o G. Bagdonas liko 24-as. Darijaus Džervaus atstovaujamoje komandoje „Veranclassic–Dolcini“ geriausiai pasirodė 38-as likęs belgas Joeri Stallaertas, o D. Džervus lenktynių nebaigė.

Rezultatai:

1. Maxime Vantomme (Belgija) - 4 val. 36 min. 20 sek.
2. Aleksej Catevič (Rusija)
3. Nacer Bouhanni (Prancūzija)
4. Erwann Corbel (Prancūzija)
5. Kristian Sbaragli (Italija)
6. Steve Chainel (Prancūzija)
7. Danilo Napolitano (Italija)
8. Gerald Ciolek (Vokietija)
9. Zico Waeytens (Belgija)
10.Tom Dernies (Belgija)
...
24. Gediminas Bagdonas (Lietuva) - tas pats laikas

Penktadienį Belgijoje dviejų etapų su prologu daugiadienėse lenktynėse „Driedaagse van West-Vlaanderen“ startuos net keturi lietuviai: I. Konovalovas, G. Bagdonas, D. Džervus ir Egidijus Juodvalkis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją