Elektrėniškiai užtikrintai kontroliavo rungtynių eigą. Lietuvos klubui 2 įvarčius įmušė Aivaras Bendžius, o po kartą tiksliais smūgiais pasižymėjo Martynas Šlikas ir Aimas Fiščevas.

„Energijos“ vartus vėl visas rungtynes saugojo Nerijus Dauksevičius.

„Aš esu labai patenkintas vaikinais ir pasiektu rezultatu, taip pat be galo dėkoju taip gausiai susirinkusiems žiūrovams mūsų palaikyti. Pirmadienis bus jaudinanti diena – tai diena, kai paaiškės mūsų su Minsku poros nugalėtojas, o pergalės kaina – kova dėl medalių“ – po rungtynių teigė „Energijos“ ir nacionalinės rinktinės treneris Berndas Haakė.

Lemiamas Elektrėnų „Energijos“ ir Minsko „Junior“ ekipų susitikimas įvyks kovo 3 d. pirmadienį Minske 19.00 val. „Junost“ arenoje. Šios poros nugalėtojas pusfinalyje susitiks su Soligorsko „Šakhtior“ klubu, kurie sausu rezultatu serijoje 3 – 0 nugalėjo Novopolocko „Chimik-Ska2”.

Elektrėnų ir Minsko klubai šį sezoną buvo susitikę jau aštuonis kartus, per kuriuos pasidalino po keturias pergales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)