Taip apie turnyro svarbą tinklalapiui „SportoTV.lt“ teigė Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Antanas Skarbalius.

Interneto sporto televizija „SportoTV.lt“, kaip ir praėjusiais metais, savo žiūrovams pasiūlys stebėti LRT taurės turnyrą tiesiogiai.

Transliacijų maratonas iš Pasvalio prasidės šeštadienį nuo 12 val., kuomet pirmame moterų taurės pusfinalyje jėgas išmėgins Kauno rajono HC „Garliava-SM-CASCADA“ ir Vilniaus „SM Tauras-Vilniaus kolegija“.

Antrame pusfinalyje jau nuo 14 val. susitiks Vilniaus LEUEglė-Šviesa“ ir Kauno „ACME-Žalgiris“.

Vyrų pusfinalio varžybos prasidės nuo 16 val. intriguojančia dvikova, kurioje Vilniaus „VHC Šviesa“ grumsis su Klaipėdos „Dragūnu“. Antrame pusfinalyje nuo 18 val. ginklus surems Varėnos „Ūla“ ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys“.

Po keturių tiesioginių transliacijų šeštadienį „SportoTV.lt“ transliacijų gerbėjai sekmadienį turės progą išvysti abejas taurės varžybų finalo rungtynes. Nuo 13 val. dėl trofėjaus kovos moterų komandos, nuo 15 val. – vyrų.

„SportoTV.lt“ primena, jog praėjusių metų LRT taurės moterų varžybų finale triumfavo Kauno „ACME-Žalgirio“ moterys ir „VHC Šviesos“ rankininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)