Pirmame vyrų komandų pusfinalio mače žais Klaipėdos „Dragūno“ ir Vilniaus „VHC Šviesos“ (16 val.) komandos, o 18 valandą į aikštę išbėgs Varėnos „Ūlos“ ir Kauno „Granito-Gajos-Kario“ rankininkai.

LRT taurės savininkai paaiškės sekmadienį. Moterų finalo rungtynės prasidės 13 valandą, o lemiamos vyrų dvikovos pradžia - 15 valandą.

LRT taurės turnyro organizaciniai reikalai buvo aptarti dar vasario pradžioje, kai Pasvalyje lankėsi šalies rankinio federacijos prezidentas Antanas Skarbalius, rankinio trenerių asociacijos generalinis sekretorius Albertas Mazeliauskas ir rankinio dienų koordinatorius Algirdas Ambrazas. Svečiai susitiko su rajono savivaldybės meru Gintautu Gegužinsku, vicemeru Povilu Balčiūnu, administracijos direktoriumi Rimantu Užuotu, sporto mokyklos direktore Eugenija Butrimiene ir pavaduotoju Otilijumi Titu bei diskutavo varžybų organizavimo ir žaidėjų rengimo klausimais.

Rankinio dienos Pasvalyje prasidėjo jau pirmadienį, kai vyko mergaičių ir berniukų (g. 2002 m.) mini rankinio turnyras, kuriame dalyvavo ir jaunieji Latvijos sostinės Rygos rankininkai.

Antradienį nuo 11 valandos Pasvalio Petro Vileišio gimnazijos sporto salėje vaikinų komandos varžysis dėl sporto klubo „Clarus“ taurės.

Trečiadienį 14 ir 15 val. Lietuvos vaikų rankinio pirmenybių rungtynes pasvalietės (g. 2002 ir 2000 m.) žais su bendraamžėmis iš Šiaulių.

Šeštadienį sporto mokyklos vestibiulyje žiūrovai galės susipažinti su Lietuvos sporto muziejaus ekspozicija bei pasitikrinti savo žinias olimpinėje viktorinoje.

Sekmadienį be LRT finalų bus žaidžiamos ir antros Lietuvos vyrų rankinio pirmenybių aštuntfinalio serijos iki dviejų pergalių rungtynės, kuriose Pasvalio „Rankininko-Sporto mokyklos“ komanda priims Vilniaus VGTU ekipą. Pirmą šių klubų susitikimą Vilniuje 29:23 (12:8) laimėjo sostinės ekipa.