Pirmą elektrėniškių įvartį po puikių Antono Korneičiuko ir Andrejaus Židkovo perdavimų vienu lietimu pelnė Aivaras Bendžius (17:35 min.).

Dar vieną įvartį po varžovų klaidos prie savo vartų pasiekė Aimas Fiščevas. Jam perdavimus atliko Danielius Nomanovas ir Deividas Kazlauskas (27:05 min.).

Aukščiausią meistriškumo lygį rungtynėse demonstravo „Energijos“ ir nacionalinės rinktinės vartininkas Nerijus Dauksevičius, užtikrintai kontroliavęs savo aikštės dalį ir nesuteikęs jokių vilčių varžovams.

„Tai buvo aukščiausio lygio ledo ritulys. Komandos rungtyniavo, tarsi, įkvėptos žiemos olimpinių žaidynių karštinės. Po tokios dvikovos lieka pasakyti, kad man didelė garbė būti šios komandos dalimi“, - po pergalės prieš lygos favoritus Iš tribūnos rungtynes stebėjęs sakė Petras Nausėda.

„Energija“ (88 tšk.) lieka 6-oje turnyro lentelės vietoje, bet priartėjo prie artimiausių varžovų. „Metallurg-2“ (91 tšk.) ekipa tarp 14-os klubų užima 2-ą poziciją.

Atsakomos ekipų rungtynės šeštadienį, vasario 15 d., Elektrėnų ledo rūmuose vyks 15.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)