„Šiandien (penktadienį - DELFI) buvo gana lengva diena, todėl visa grupė liko nepavargusi ir finiše daug kas bandė savo laimę. Pabaigoje trasa driekėsi trumpu ratu su dviem 180 laipsnių posūkiais ir, grupei važiuojant 50 kilometrų per valandą greičiu, visa mūsų komanda išsibarstė. Finišas buvo labai chaotiškas, nepavyko užsiimti geros pozicijos finišui“, – sakė A. Kruopis.

Šeštą etapą laimėjo FDJ.fr komandos atstovas Arnaud DeMare’as, antras liko „Tinkoff-Saxo“ ekipos atstovas Daniele’is Bennatis, o trečias buvo Bernhardas Eiselis iš „Team Sky“ komandos.

Bendroje įskaitoje nugalėjo nuo pat pirmo etapo pirmavęs Nikis Terpstra iš „Omega Pharma–Quick-Step“ ekipos. A. Kruopis liko 20-as, nugalėtojui pralaimėjęs 2 min. ir 1 sek., o G. Bagdonas - 50-as, atsilikęs 8 min. ir 38 sek.

Taškų įskaitoje nugalėjo 50 taškų surinkęs ir dvi pergales iškovojęs Tomas Boonenas. A. Kruopis su 20 taškų liko 7-oje vietoje.

Po daugiadienių lenktynių Katare G. Bagdonas jau kitą savaite startuoja klasikinėse lenktynėse Italijoje, o A. Kruopis kelioms dienoms grįžtą į Europą ir po to keliauja į Malaiziją, kur startuos 10-ies etapų lenktynėse „Le Tour de Langkawi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją