Dėl bendros įskaitos nekovojantys lietuviai pasitikrino savo jėgas asmeninėse lenktynėse laikui. Gediminas Bagdonas ir A. Kruopis atitinkamai užėmė 61-ą ir 77-ą vietas, nuo etapo nugalėtojo atsilikę 52 ir 60 sekundžių.

Bendroje įskaitoje ir toliau dominuoja „Omega Pharma–Qiuck-Step“ komanda. Niki Trepstara vilki geltonus lyderio bei žalius daugiausia taškų turinčio dviratininko marškinėlius. Baltus jaunojo lyderio marškinėlius vilki Guillaume’as Van Keirsbulckas, o komandų įskaitoje taip pat pirmauja „Omega Pharma–Quick-Step“.

Bendroje įskaitoje po trijų etapų į 26-ą poziciją iš 15-osi smuktelėjęs A. Kruopis nuo penktą vietą etape užėmusio ir lenktynių lyderio poziciją sustiprinusio olando N. Terpstros atsilieka 2 minutėmis ir 5 sekundėmis, o į 60-ą vietą iš 58-os nukritęs G. Bagdonas olandui pralaimi 8 minutes ir 17 sekundžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją