Trečio kėlinio viduryje varžovas Tyleris Myersas smūgiu į galvą nokautavo D. Zubrų. Jau po akimirkos „Devils“ pelnė įvartį, bet teisėjai dėl minėto epizodo jo neįskaitė. Vis dėlto nubaudus 2 minutėms lietuvio skriaudiką T. Myersą, Naujojo Džersio ledo ritulininkams pavyko išlyginti rezultatą (1:1).

Tačiau D. Zubrus, vos tik ant ledo grįžus T. Myersui, nusprendė nelikti jam skolingas ir atsakė savo pražanga, po kurios kiekybinę persvarą įgiję absoliutūs NHL autsaideriai „Sabres“ ledo ritulininkai įmušė pergalingą įvartį ir laimėjo mačą rezultatu 2:1.

„Gavau smūgį į galvą, vėliau buvau pašalintas iš aikštės, o jie pelnė įvartį. Sunkus vakaras. Šiuo metu tikrai nesu labai laimingas“, - po mačo sakė D. Zubrus.

Per 18 žaidimo minučių (17:53) lietuvis keturis kartus smūgiavo į varžovų vartus bei „uždirbo“ 4 baudos minutes. Iš viso per 43 šio sezono mačus 35-erių metų D. Zubrus į varžovų vartus įmušė 8 įvarčius, atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir atsėdėjo 26 baudos minutes.

„Devils“ patyrė dvidešimt šeštąją nesėkmę 43-ose NHL reguliariojo sezono rungtynėse ir smuktelėjo į dvyliktą vietą šešiolikos ekipų Rytų konferencijoje. Lygos autsaideris Bafalo „Sabres“ klubas pratęsė pergalių savo aikštėje seriją iki penkių.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Mattas Moulsonas (39:29) bei Mattas D'Agostinis (51:49), o svečių gretose įvarčiu pasižymėjo Michaelas Ryderis (47:46).

Kitų šeštadienio NHL reguliariojo sezono rungtynių rezultatai: