Šokėjų duetai šeštadienį varžysis Lotynų Amerikos, o sekmadienį - ir Standartinių šokių programose. Juos vertins ir savo balus skirs 13 tarptautinių teisėjų, atvykusių iš skirtingų šalių.

Geriausios į finalus patekusios šokėjų poros bus apdovanotos medaliais bei taurėmis, o suaugusiųjų grupės finalo dalyviai - ir piniginėmis premijomis.

Šeštadienio vakaro programoje šokėjų ir žiūrovų laukia Lotynų Amerikos šokių suaugusiųjų grupės pasaulio atviro čempionato finalo varžybos bei ypatinga staigmena, o sekmadienio vakaro programoje matysime geriausiai standartinių šokių programose pasirodžiusias poras, kurios varžysis dėl nugalėtojų vardo.

Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) viceprezidentas bei sportinių šokių klubo „Ratuto“ vadovas Virginijus Visockas sutiko išduoti, kad didžioji staigmena bus Klaipėdos miesto sportinių šokių klubo „Žuvėdra“, vadovaujamo Romaldo ir Skaistutės Idzelevičių, specialus 45 minučių koncertas, kuriame „Žuvėdros“ šokėjai demonstruos geriausias savo šokių programas.

Stebėti varžybas bei palaikyti savo mylimas poras yra kviečiamas kiekvienas mylintis šokį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją