Rungtynių pradžioje „Neman-2“ buvo išsiveržę į priekį (1:0), žaisdami mažumoje 4 prieš 5, bet elektrėniškiai netrukus atstatė pusiausvyrą, o iki kėlinio pabaigos ir išsiveržė į priekį.

Antroje rungtynių dalyje Gardino klubui buvo pavykę išlyginti rezultatą, tačiau tuomet keturis įvarčius be atsako pelnę mūsiškiai padėjo tašką rungtynėse.

„Energijai“ du įvarčius pelnė Deividas Kazlauskas (28:40 ir 44:22 min.), o po kartą svečių vartininką nuginklavo Aivaras Bendžius (11:31), Karolis Kubilius (15:39), net tris rezultatyvius perdavimus atlikęs Povilas Verenis (53:09) bei Paulius Gintautas (56:30).

Įvarčius į Nerijaus Dauksevičiaus ginamus vartus pavyko įmušti Kirilui Metliukui (9:08), Arturui Buinickiui (26:09) ir Maksimui Titokui (58:11).

Elektrėnų „Energija“ (54 tšk.) ir toliau išlieka 3 – ioje vietoje Baltarusijos aukščiausioje lygoje ir atsilieka vos vienu taškų nuo 2 – ios. Pergalė atsakamosiose antradienio rungtynėse leistų lietuviams šoktelti į viršų. „Neman-2“ (48 tšk.) tarp 13 klubų užima 6-ą vietą.

Antradienį Elektrėnų ledo rūmuose 19.00 val. komandos susitiks dar kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją