Trečiadienį svečiuose daugiau nei 14 tūkst. žiūrovų akivaizdoje „Devils“ ekipa po pratęsimo 4:3 (2:1, 0:2, 1:0, 1:0) nugalėjo penktą nesėkmę iš eilės patyrusius Vakarų konferencijos ir absoliučius lygos lyderius Anahaimo „Ducks“ (33 tšk.) ledo ritulininkus.

Po Lietuvos ledo ritulininko perdavimo įvartį svečiams pelnė Jaromiras Jagras (58:59), trečiojo kėlinio pabaigoje išlyginęs rezultatą 3:3. Be to, jis prisidėjo ir prie lemiamo įvarčio, kuris buvo įrašytas į Traviso Zajaco sąskaitą, nors varžovai ritulį į savo vartus įsimušė patys, pabūgę, kad prie jo pirmas nepričiuožtų būtent lietuvis.

Iš viso D. Zubrus per 20 žaidimo minučių (20:02) dusyk metė į varžovų vartus (kartą – netaikliai) ir išvengė baudos minučių.

Iš viso 35-erių D.Zubraus sąskaitoje per 21 reguliariojo sezono mačą – 3 įvarčiai, 5 rezultatyvūs perdavimai bei 14 baudos minučių.

Likusius įvarčius nugalėtojams pelnė Marekas Židlickis (15:44), Ericas Gelinas (17:10) bei Travisas Zajacas (61:58).

Areno šeimininkų, kurie iki trečiadienio namuose buvo iškovoję aštuonias pergales iš eilės, gretose įvarčiais pasižymėjo Mattas Beleskey'is (11:31), Nickas Bonino (22:28) ir Ryanas Getzlafas (35:40).

Kitose trečiadienio NHL reguliariojo sezono rungtynėse sėkmė taip pat lydėjo svečius:

Vašingtono „Capitals“ – Pitsburgo „Penguins“ 0:4

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)