Tarp svarbiausių šios konferencijos tikslų, buvo naujojo Sąjungos prezidento rinkimai. Delegatams buvo pristatyta technikos mokslų daktaro, dvikovinių sporto šakų entuziasto, buvusio diplomato ir verslininko Nerijaus Žuko kandidatūra, programa bei jo siūlomi kandidatai į vykdomąjį komitetą. Sąjungos nariai už šią kandidatūrą ir N. Žuko pasiūlytą vykdomojo komiteto sudėtį balsavo vieningai.

Vykdomojo komiteto nariais išrinkti: pirmuoju viceprezidentu tapo politikos ir visuomenės veikėjas, buvęs Kauno miesto meras ir praėjusios kadencijos Seimo narys Erikas Tamašauskas, antruoju viceprezidentu – šiuo metu Seimo nario pareigas einantis Artūras Skardžius. Teisėjų kolegijos pirmininku išrinktas tarptautinės kategorijos Muay Thai teisėjas Saulius Šeškevičius, trenerių tarybos pirmininku tapo sporto klubo „Titanas“ prezidentas ir Muay Thai pradininkas Lietuvoje Marius Misiūnas. Sąjungos generaliniu sekretoriumi patvirtintas sporto klubo „Titanas“ vadovas plėtrai Nerijus Lukšas, vykdomojo komiteto nariu, atsakingu už ryšius su visuomene tapo viešųjų ryšių specialistas Antanas Martusevičius.

„Esu įsitikinęs, kad Muay Thai plėtra Lietuvoje turi daug neišnaudoto potencialo, tad drauge su savo komanda ir sportininkų bendruomene vieningai dirbsime populiarinant šią sporto šaką, visomis išgalėmis padedant sporto klubams ugdyti aukšto meistriškumo sportininkus“, - pažymėjo N. Žukas.

Naujojo Sąjungos vadovo teigimu, pagrindiniai jo ir naujai išrinkto vykdomojo komiteto uždaviniai bus sustiprinti Lietuvos Muay Thai sąjungą pritraukiant naujų narių, kelti Lietuvos sportininkų meistriškumą, užtikrinti, kad valstybei tarptautiniuose turnyruose atstovautų geriausiai šalies čempionatuose pasirodę kovotojai.

Konferencijos dalyviai taip pat išklausė buvusio LMTS prezidento Žydrūno Jasiūno parengtą ataskaitą apie nuveiktus darbus ir pasiektus rezultatus. Muay Thai sporto klubų vadovai susitikimo metu taip pat turėjo galimybę aptarti šios sporto šakos aktualijas, pasikeisti patirtimi ugdant sportininkus, padiskutuoti apie visiems bendrai iškylančias problemas su naujaisiais Sąjungos vadovais.

Konferencijoje LMTS prezidento ir vykdomojo komiteto taip pat laukė ir pirmas malonus darbas – balsuoti dėl sporto klubo „Fight Academy“ priėmimo į Sąjungos narius. Sveikindamas klubo vadovą Valentiną Bogdanovičių, prezidentas N. Žukas išreiškė įsitikinimą, kad šis žingsnis paskatins ir kitus klubus prisijungti prie šiuos sporto šakos mylėtojų bendruomenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)