Įkvėpta iniciatyvos „Adidas Women All Sports Team“, skatinančios moteris iš viso pasaulio jungtis ir siekti rezultatų kartu, sportininkė tęsia pradėtą projektą. Šįkart ne tik kaip lengvaatletė, bet ir kaip asmeninė moterų trenerė.

Domimės sportininkės nauja veikla, treniruotėmis bei laisvalaikiu.

- Sėkmingai dalyvavote 2012 metų kampanijoje. Kokia buvo jos esmė?

Šioje kampanijoje buvo vienas pagrindinis tikslas - skatinti moteris jungtis ir sportuoti kartu. Mano užduotis buvo savo pavyzdžiu ir pasiekimais įkvėpti ir paskatinti kuo daugiau moterų žengti pirmą žingsnį sporto link, kuris joms atneštų geresnę savijautą bei gražesnes kūno linijas.

- Ar tai ir įkvėpė naujai asmeninės trenerės veiklai?

- Taip, tai mane įkvėpė dirbti su moterims – asmeninė trenerė buvo puiki idėja – tai būdas pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi su kitais. Džiaugiuosi, kad su mano paskatinimu moterys iš tiesų atranda sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Jau kuris laikas vedu treniruotes moterims. Daugiau apie tai informacijos galite rasti mano naujame interneto puslapyje.

- Apie jus negirdėti lengvosios atletikos arenoje: praleidote visą vasaros sezoną. Kokia to priežastis?

- Teko patirti pirmą rimtą traumą savo sportininkės karjeroje - buvo operuotas kelio meniskas. Tačiau dabar viskas gerai, treniruojuosi visu pajėgumu. 
Kadangi trauma išmušė iš treniruočių ritmo, turėjau daugiau laisvo laiko skirti naujai veiklai.

- Šiuo metu vėl intensyviai treniruojatės. Kokie pagrindiniai ateinančio sezono startai?











- Kadangi buvo nemažas poilsis nuo varžybų ir šuolių, kol kas sunku viską prognozuoti. Ruošiuosi žiemos sezonui, o kaip man seksis susigrąžinti sportinę formą, pamatysime greitu metu. Svarbiausias startas būtų 2014 metų Europos lengvosios atletikos čempionatas Ciuriche, kuriam ir kaupsiu jėgas.

- Esate viena žavingiausių merginų lengvojoje atletikoje. Savo naujoje interneto svetainėje save pristatote ne tik kaip sportininkę ir trenerę, bet ir kaip fotomodelį. Kokiuose projektuose jau teko dalyvauti? Kokiuose projektuose norėtumėte dalyvauti?

- Fotomodelio veikla yra tiesiog mano hobis, kuriam mielai skiriu savo nuo treniruočių ir darbo laisvą laiką. Kol kas dalyvavau sporto fotosesijoje „Adidas ALL IN“, taip pat esu turėjusi fotosesijų žurnalams bei įvairių foto improvizacijų. Kaip sportininkei, man būtų aktualiau dalyvauti fotosesijose susijusiose su sportu, tačiau, jeigu atsirastų ir kitokia idėja, kodėl gi ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)