K. Smirnovui prireikė net keleto metų išsigydyti nelemtas po avarijos patirtas traumas, tačiau dabar jis pasiruošęs sugrįžti, tad nekantriai laukiame jo kovos Bushido FC HERO‘S turnyre lapkričio 16 d.

- Kęstuti, kas paskatino sugrįžti į didįjį bušido sportą?

- Išsigydžiau traumas ir noriu toliau tęsti sportininko karjerą. Be to, yra daug sportininkų metusių iššūkį man ir norinčių susikauti, tad privalau suteikti jiems tokį šansą.

- Ar tai nebus vienkartinis sugrįžimas?

- Ne. Noriu dar keletą metų kovoti profesionaliai, o vėliau pereisiu į meistrų grupes, kur toliau tęsiu savo karjerą.

- Kodėl buvote pasitraukę kažkurį laiką iš sporto?

- 2009 metų balandžio mėnesį vairuodamas motociklą patekau į auto įvykį ir patyriau daug traumų. Turėjau keletą operacijų. Reabilitacija užtruko, kol visiškai atsigavau ir pasiekiau tinkamą formą, kad galėčiau vėl dalyvauti varžybose.

- Ar aktyviai sportavote visą šį laiką, kol nebuvo matyti jūsų ringe?

- Kaip minėjau anksčiau, po operacijų vyko maždaug metus trunkanti reabilitacija, o po to palaipsniui vis didinau krūvius, kol galėjau sportuoti maksimaliai.

- Ar suderinsite darbą (politiką) su pasiruošimu?

- Žinoma, kad suderinsiu taip, kaip suderindavau ir anksčiau. Tuo labiau, kad toje srityje įgijau daug patirties per šį laiką.

- Kokius statote tikslus ir siekius sporte?

- Sugrįžti ten, kur buvau, t.y., į aukščiausią lygį ir kovoti su stipriausiais sportininkais pasaulyje.

- Kokia jūsų dabar forma ir ar būsite geros formos lapkričio 16 d.?

- Dabar sportuoju pagal specialią programą ir lapkričio 16 d. turiu pasiekti pačią geriausią sportinę formą.

- Visi žiūrovai pasiilgo jūsų firminio veiksmo „viščiuko sparnelio laužimo“. Ar jį pademonstruosite per kovą?

- Viskas įmanoma, bet tai priklausys nuo kovos eigos.

- Jūsų stiprioji pusė: patirtis, technika ar jėga?

- Patirtis ir technika.

- Kas jums padeda ruoštis didžiajam sugrįžimui?

- Didelė specialistų komanda. Tai - broliai Mindaugas ir Vytautas Smirnovai, bendro fizinio parengimo treneris Edvardas Grigošaitis, kovų menų treneris Romualdas Navickas, masažuotojas Kęstutis Laurinskas, mitybos klausimai konsultuoja Tomas Bardauskas, sporto gydytojai Dalius Barkauskas ir Renata Žumbakytė-Šermukšnienė. Taip pat padeda sporto klubo „Audra“ MMA bušido treneris Petras Markevičius ir kiti klubo sportininkai.

- Ką manote apie jaunąją bušido kartą, kuri rodo puikius rezultatus ringe?

- Manau, kad turime puikią ir perspektyvią jaunąją kartą, kuri džiugina žiūrovus savo pergalėmis ringe. Linkiu jiems tikslingai siekti savo tikslų ir telydi juos sportinė sėkmė.

- Ką norėtumėte palinkėti bušido fanams, kurie ateis jūsų palaikyti lapkričio 16 d.?

- Pirmiausiai, noriu visus pakviesti į turnyrą ir palaikyti mane šioje sugrįžimo kovoje. O aš savo ruožtu stengsiuosi iš visų jėgų padovanoti gražią kovą ir pergalę. Iki pasimatymo turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)