Stabilų žaidimą demonstravusi „Energija“ išvykos rungtynėse privalo verstis tik su keturiolika aikštės žaidėjų – nemaža dalis traumuoti arba „įsisuko“ į gripo virusą komandoje. Elektrėniškiai Novopolocke rungtyniauja tokios sudėties: P.Gintautas – D.Kulevičius – D.Bisturys, T.Vyšniauskas – R.Aliukonis, Š.Kuliešius – A.Bendžius – L.Veželis, P.Nausėda, V.Jagelavičius – A.Korneičiuk - J.Steponaitis, K.Kubilius – J.Vėželis, vartuose N.Dauksevičius ir A.Žukovas.

Pirmieji du rungtynių kėliniai buvo labai atkaklūs ir nė vienai komandai nepavyko įgyti didesnės nei vieno įvarčio persvaros. Rungtynių lūžis įvyko trečiojo kėlinio pirmoje pusėje, kuomet šeimininkai du kartus išnaudojo kiekybinę persvarą ir kiek atitrūko nuo „Energijos“ (5:3), o paskutinį susitikimo įvartį aikštės šeimininkai pelnė žaisdami mažumoje.

„Energijai“ po įvartį pelnė Antonas Korneičiukas (2:15 min.), Aivaras Bendžius (26:24) ir Paulius Gintautas (37:38), o komandos vartus visas rungtynes gynė Nerijus Dauksevičius.

Nugalėtojams du įvarčius įmušė Jevgenijus Skakunas (39:28 ir 45:57), o po vieną pridėjo Sergejus Gorochovikas (7:46), Antonas Naumenko (33:55), Ilja Podskokovas (48:29) bei Vitalijus Raparovičius (56:18).

„Energija“ (24 tšk.) turnyrinėje lentelėje užima 8-ą vietą, o „Chimik-SKA-2“ (27 tšk.), bent jau laikinai, šoktelėjo į 3-ią vietą.

Sekmadienį šios komandos susitiks dar kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)