Vakare paaiškės, kam atiteks pirmi Lietuvos čempionų vardai.

Negalintys atvykti į Panevėžį bei stebėti kraują kaitinančių varžybų gyvai, tą daryti galės tiesioginės transliacijos iš „Cido“ arenos metu.

Čempionatui skirtame puslapyje interneto vartotojai nuo 17.30 val. matys oficialią čempionato atidarymo programą bei varžybų vakaro dalį.

Tiesioginės transliacijos metu dviračių treko mėgėjai turės galimybę išvysti su Lietuvos dviračių treko pasaulio vadovais bei įžymiais dviratininkais, kurie komentuos prasidėjusį čempionatą bei pateks įžvalgas apie artėjančių rungčių finalus.

Lietuvos atviro dviračių treko čempionato transliaciją iš Panevėžio „Cido“ arenos nuo 17.30 val. kviečiame stebėti dviračių treko čempionato puslapyje http://www.ldsf.lt/naujienos.

Čempionato pradžia neatnešė daug netikėtumų

Čempionato pradžia neatnešė daug netikėtumų. Moterų sprinto rungties pirmame pusfinalio važiavime kovojo Gintarė Gaivenytė-Mikalajūnė ir Estijos atsvovė Evelin Idarant. Be didesnio vargo nugalėjusi savo varžovę lietuvė pateko į sprinto rungties finalą. Finale taip pat varžysis Vilija Sereikaitė, kuri kitoje pusfinalio dvikovoje įveikė Gabrielę Jankutę. Abi pusfinalyje nesėkmes patyrusios dviratininkės kovos dėl bronzos medalio.

Vyrų sprinto rungtyje kol kas be konkurencijos važiuoja jaunių pasaulio čempionas Svajūnas Jonauskas. Finale jam iššūkį bandys mesti Vasilijus Lendelis. Dėl trečios vietos ir bronzos medalio kovos bulgaras Miroslavas Minchevas ir ukrainietis Andrejus Kucenka.

Po dviejų omniumo (daugiakovės) rungties važiavimų moterų varžybose pirmauja Aušrinė Trabaitė, kuri buvo pirma tiek sprinto rungtyje, tiek grupinėse taškų lenktynėse. Toliau rikiuojasi Roberta Pilkauskautė turinti 7 taškus, trečia Tatjana Klimčenko su 8 taškais.

Moterų omniumo rungties lyderių rikiuotė po dviejų rungčių (vieta, sportininkė, taškai):

1. Aušrinė Trebaitė - 2 taškai
2. Roberta Pilkauskaitė - 7
3. Tatjana Klimčenko - 8
4. Daiva Tušlaitė - 10
5. Eglė Zablockytė - 12
6. Karolina Pernavienė - 12

Ramūnas Navardauskas, nesėkmingai pasirodęs sprinto rungtyje, visas viltis deda į omniumo varžybas kur šiuo metu su aštuoniais taškai yra trečioje vietoje. Pirmauja ukrainietis Romanas Gladychas su 3 taškais ir antroje vietoje esantis Suomijos atstovas Mika Simola.

Vyrų omniumo rungties lyderių rikiuotė po dviejų rungčių (vieta, sportininkas, taškai):

1. Roman Gladych (Ukraina) - 3 taškai
2. Mika Simola (Suomija) - 7
3. Ramūnas Navardauskas - 8
4. Darijus Džervus - 10
5. Vitalij Gryniv (Ukraina) - 12
6. Erik Idarand (Estija) - 12
7. Arnoldas Valiauga - 13
8. Hiski Kanerva (Suomija)- 16
9. Ramūnas Valeika - 17
10. Andrius Pečiulis - 18

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją