Penktadienį sėkmingai tris atrankos važiavimus įveikusi Lietuvos sportininkė, ketvirtfinalyje startavo iš pirmo tako. Deja, jau po pirmųjų metrų A. Sereikaitė į priekį praleido britę Elisę Christie, o distancijos viduryje – daugkartinę Europos čempionę Arianną Fontaną iš Italijos. Dar vienai šiame ketvirtfinalio važiavime čiuožusiai sportininkei olandei Riannei De Vries lietuvaitės aplenkti nepavyko.

Parodžiusi geriausią laiką, tarp į pusfinalį nepatekusių čiuožėjų, A. Sereikaitė galutinėje įskaitoje užėmė devintą vietą. Lietuvės rezultatas – 1 min. 30,829 sek. E. Christie distanciją įveikė per 1 min 30,659 sek., A.Fontana – per 1 min 30,752 sek.

500 m distancijos rungtyje A. Sereikaitė užėmė 13 vietą, 1500 m – 19-ą.
Per pastarąjį dešimtmetį pasaulio taurės etapuose iš būrio biatlonininkų, slidininkų ir kalnų slidininkų į dešimtuką pavyko patekti tik biatlonininkei Dianai Rasimovičiūtei. Sportininkė 2010 ir 2012 metais planetos taurės etapuose Oberhofe (Vokietija) užėmė atitinkamai dešimtą ir devintą pozicijas.

A. Sereikaitė ruošiasi lapkričio pradžioje Turine (Italija) ir Kolomnoje (Rusija) vyksiantiems pasaulio taurės etapams, kuriuose bus dalijami kelialapiai į Sočio žiemos olimpines žaidynes.