Pasak pranešimo spaudai, buvo patvirtinta Lietuvos sportininkų pasirengimo ir dalyvavimo 2016 metų XXXI vasaros olimpiados žaidynėse Rio de Žaneire (Brazilija) programa „Rio 2016“.

Vykdomasis komitetas patvirtino ne tik programą „Rio 2016“, bet ir programos įgyvendinimo ekspertų komisiją bei jos veiklos reglamentą.

Kaip sakė LTOK generalinis sekretorius Valentinas Paketūras, programos projektas buvo aptartas įvairiose darbo grupėse ir komisijose. Artimiausiu metu bus pasirašytas LTOK ir KKSD susitarimas dėl šio dokumento vykdymo.

LTOK vykdomasis komitetas pritarė D. Gudzinevičiūtės kandidatūrai į Europos olimpinių komitetų vykdomąjį komitetą.

Posėdyje nutarta gruodžio 11-ą dieną Vilniuje sušaukti LTOK generalinės asamblėjos neeilinę sesiją LTOK atkūrimo 25-mečiui paminėti.

Po penkias LTOK stipendijas paskirta Lietuvos sporto ir Lietuvos edukologijos universitetų gabiems sportininkams ir pažangiems studentams.

LTOK posėdyje Trakuose dalyvavo KKSD generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)