„Buvome pasiruošę dalyvauti Europos Iššūkio taurės turnyre, kaip ir pernai, tačiau mums Europos rankinio federacijos atstovai pasakė, kad esame verti dalyvauti aukštesnio lygio varžybose. Europos Iššūkio varžybų kovas būtume pradėję tik spalio ar lapkričio mėnesį, o dabar su aukšto lygio ekipomis teks grumtis jau rugsėjo pradžioje. Turime kuo greičiau įgauti kuo geresnę sportinę formą“, - dienraščiui sakė „Dragūno“ treneris Miglius Astrauskas.

Klaipėdos komanda neišvengė permainų - nebetreniruos patyręs rankinio specialistas, šios komandos įkūrėjas Artūras Juškėnas. Jis sulaukė pasiūlymo treniruoti 14 kartų Ukrainos čempionais tapusius Zaporožės ZTR rankininkus. Būtent šią ekipą dragūniečiai pernai Ukrainoje sensacingai eliminavo Europos Iššūkio taurės aštuntfinalyje.

Klubą paliko su profesionaliu rankiniu atsisveikinę trys senbuviai: Gediminas Vaitkus, Kęstutis Kremeris ir Audrius Mamkus.

Tačiau komandą papildė prieš dvejus metus buvęs komandos lyderis Remigijus Vaičikauskas bei trys jauni ir itin perspektyvūs žaidėjai: Mindaugas Meškauskas, Lukas Jurys ir Šarūnas Ugianskis, rašo „Vakarų ekspresas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)