400 metrų atrankos pirmame bėgime lietuvė finišavo penkta tarp septynių bėgikių. Distanciją įveikusi per 52.28 sekundes ji pagerino asmeninį rekordą.

Geriausią savo rezultatą A. Šerkšnienė pagerino vos 0.01 sekundės. Iki šiol jos geriausias rezultatas buvo 52.29 sek., pasiektas šių metų liepos mėnesį.

Greitesnės už Lietuvos sportininkę pirmame bėgime buvo keturios tiesioginius kelialapius į pusfinalį gavusios sportininkės – rusė Antoniną Krivošapką (51.27), amerikietė Ashley Spencer (51.48), Sent Vinsento ir Grenadinų atstovė Kinekę Alexander (51.62) ir Nigerijos atletė Omolarą Omotoso (51.98).

Lietuvė užėmė ketvirtą vietą tarp 5-7 vietą užėmusių bėgikių ir iškovojo paskutinį kelialapį į sekmadienį vyksiantį pusfinalį. Bendroje įskaitoje jos laikas - 23-ias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)