„Norime, kad šie vardiniai starto numeriai dalyviams būtų prisiminimas bei kartu ir įrodymas, kad jie įveikė šį išbandymą“, - kalbėjo organizatorius, „Nacionalinio automobilio klubo“ vadovas Benediktas Vanagas.
 
Vardinius starto numerius gaus visose kategorijose: vaikų, mėgėjų bei sportininkų, užsiregistravę dalyviai. Juose bus nurodytas dalyviams suteiktas starto numeris bei registracijos metu nurodyti vardas ir pavardė.
 
Organizatoriai, norėdami išvengti nesusipratimų, registruojantis prašo pateikti teisingus duomenis lietuviškomis raidėmis. Taip pat rekomenduoja visiems užsiregistravusiems peržiūrėti duomenis bei organizatorių nurodytais kontaktais informuoti apie pasitaikiusias klaidas.
 
Su šūkiu „Išjudink miestą!“ šiemet startuosiantis „Velomaratonas 2013“ – jau ketvirtus metus vykstantis dviračių sporto mylėtojams bei entuziastams skirtas renginys.
 
Kiekvienas dviratininkas pagal savo amžių ir galimybes gali pasirinkti trijų tipų distancijas: sportininkų (100 km arba 50 km), mėgėjų (30 km) ir vaikų (2,4 km). Jei mėgėjų kategorijoje važiuojantiems dalyviams 30 km yra per daug, kiekvienas gali pasirinkti savo distanciją: 10, 20 arba 30 km ilgio trasą. Vieno „Velomaratono“ trasos rato ilgis yra 10 kilometrų.
 
Šių metų naujovė – „Semi sport“ grupė. Joje dalyviai varžysis 50 kilometrų distancijoje. Registruotis į šią dalyvių grupę gali mėgėjai, norintys save išbandyti laikui, tačiau 100 km distancija jiems per didelis iššūkis.
 
Daugiau informacijos apie renginį galima rasti oficialioje „Velomaratonas 2013“ svetainėje www.velomaratonas.lt bei socialiniame „Facebook“ puslapio profilyje „Velomaratonas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)