„Tradicinės karatė geografija plečiasi. LTKA nariai rengia treniruotes Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Anykščiuose ir kitur. Kauno rajone mūsų sporto šakos treniruotes vykdo klubas „Tikslas“, kuriam vadovauja LTKA valdybos narys, ilgametis treneris Rolandas Kvedys. Lietuvos čempionatas jau vyko įvairiuose miestuose, tačiau Kauno rajone tai bus pirmasis toks didelis mūsų renginys“, – pasakojo G. Dranevičius.

LTKA vadovas pasidžiaugė, kad Kauno rajonas mielai priėmė tradicinės karatė atstovus, o rajono meras Valerijus Makūnas tapo renginio globėju.

„Geriausiai Lietuvos čempionate pasirodžiusiam klubui atiteks ir speciali V. Makūno įsteigta taurė“, – teigė LTKA prezidentas.

Lietuvos čempionato kovos Garliavos sporto centre prasidės 9 val. Tuomet kovas dėl kelialapių į finalus pradės čempionate dalyvausiantys vaikai, jaunučiai, jauniai, jaunimas ir suaugusieji. Lemiamos turnyro kovos, nulemsiančios ir Lietuvos rinktinių sudėtį, prasidės 17 val.

„Lietuvos čempionate dalyvaus visi geriausi šalies kovotojai, todėl turnyras bus labai aukšto lygio. Mūsų sportininkai pretenduoja į medalius Europos ir pasaulio čempionatuose, tad ir nacionaliniame čempionate jų tarpusavio kovos būna labai atkaklios. Be to, Lietuvos čempionatas yra ir geriausia vieta pasitikrinti savo jėgas prieš Europos čempionatą, kuris šiemet vyks Čekijos sostinėje Prahoje, – sakė G. Dranevičius. – Visus kovos menų gerbėjus kviečiu atvykti į Garliavą, o negalėsiantys to padaryti žmonės tiesioginę renginio transliaciją galės stebėti internetu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)