Apie „M8 taurę“ pasakoja ją organizuojančios Lietuvos moterų biliardo lygos (LMBL) prezidentė Neringa Rimšelienė.

- Papasakokite, koks tai renginys?

- Varžybomis „M8 Taurės“ vadinti nesinori. Tai – šventė. Didelis nemokamas vien moterims skirtas renginys, sutraukiantis biliardo mėgėjas iš įvairių Lietuvos miestų. Šios šventės metu nėra tiek svarbu, kas laimės, o kas praloš. Svarbiausia – kas ateis, susidomės ir norės tęsti draugystę su šia sporto šaka. „M8 taurė“ skirta pritraukti kuo didesnį moterų dėmesį, paskatinti jas ateiti ir išmėginti savo jėgas, o jei patiks – pasilikti ir prisijungti prie mūsų lygos.

Pavyzdžiui, pirmojoje 2009 metais organizuotoje „M8 Taurėje“ atsitiktinai sudalyvavusi Gintarė Aleknaitė taip pamilo šį žaidimą, kad savo meilę jam įrodė pernai užėmusi 4-ąją vietą Lietuvos moterų pulo reitinge.

- Kas vyks šventės metu?

- Atvykusias merginas užregistruosime, ištrauksime burtus ir sužaisime geriausiai visiems žinomo „aštuoniukės“ žaidimo turnyrą. Nežinančioms taisyklių – paaiškinsime. Nemokančias žaisti – pamokysime. Taigi, bijoti tikrai nėra ko. Net jei ir nepasiseks turnyre, kiekviena dalyvė bus pradžiuginta rėmėjų dovanomis, galės varžytis papildomose smagiose rungtyse, dalyvauti loterijoje ir laimėti šaunių prizų. Ir visa tai – nemokamai! Todėl atvykti verta ir netgi būtina. Tuščiomis namo tikrai negrįšite!

- Koks „M8 Taurės“ prizinis fondas?

- „M8 Taurė“ kasmet auga. Šiemet mums pavyko pritraukti rekordinį rėmėjų skaičių ir prizinio fondo vertė viršija 5000 litų.

- O ar vyrai nepyksta, kad nepriimate jų į šią šventę?

- Jokių pykčių tikrai nėra, nors kartais išgirstame liūdesio gaidelę, kad jie irgi norėtų panašios šventės sau. Vis dėlto, pulą žaidžiančių moterų yra gerokai mažiau nei vyrų, todėl ir įkūrėme LMBL bei pradėjome organizuoti „M8 Taurę“, kad pritrauktume daugiau moterų. Vienoms tai tik hobis, turiningas laisvalaikio praleidimo būdas. Kitoms – sportas. Trečioms – jau net gyvenimo būdas.

- Kur turėtų kreiptis norinčios dalyvauti dailiosios lyties atstovės?

- Išankstinės registracijos nėra – tiesiog ateikite šeštadienį 11 val. į biliardo klubą „Pool masters“ (Stanevičiaus g. 23, Vilniuje). Daugiau informacijos galite rasti interneto svetainėje www.biliardistes.lt bei LMBL Facebook profilyje. Arba tiesiog parašykite mums el. paštu lmbl@lmbl.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją