Kauno ekipa pasipildė dvi bubusios Utenos KKSC žaidėjos Greta Mameniškyte ir Martyna Vaitkute, garliaviške Vilte Lybyte ir Panevėžio KKSC atstove Simona Kazlauskaite.

Todėl Aukštaitijos krašto rankininkės netekusios dviejų savo atakų lyderių negalėjo ir nesugebėjo rimčiau pasipriešinti laikinosios sostinės komandai. Kaunietės pirmą dvikovą laimėjo solidžia persvara – 49:23 (25:11).

Nugalėtojų gretose rezultatyviai rungtyniavo Elita Marija Barkanovaitė, pelniusi 8 įvarčius, po 7 taiklius metimus atliko Gabija Vidūnaitė ir Simona Kazlauskaitė, po 6 – Justina Darulytė ir Neringa Palionytė.

Utenos komandai devynis taiklius “šūvius” atliko Indrė Butkutė, 4 – Justina Zenkovaitė, po 3 – Monika Kaškauskaitė ir Lina Trinskienė.

Atsakoma dvikova sekmadienį Utenoje. Tarpusavio mačai vyksta iki dviejų pergalių.

„ACME Žalgiris“ – Utenos KKSC - 49:23 (25:11).

„ACME Žalgiris“: Elita Barkanovaitė 8, Simona Kazlauskaitė 7, Gabija Vidūnaitė 7 (1 - iš 7 metrų baudinio), Justina Darulytė ir Neringa Palionytė (1) po 6, Gintarė Lydekaitė 5, Martyna Vaitkutė 4, Viltė Lubytė ir Ligita Kašelionytė po 2, Greta Mameniškytė ir Rita Oksaitė po 1 įvartį.

KKSC: Indrė Butkutė 9 (2), Justina Zenkovaitė 4, Monika Kaškauskaitė ir Lina Trinskienė po 3, Gabija Vareikytė 2, Lina Pilipavičiūtė ir Gabrielė Pereklytė po 1 įvartį.

Šeštadienį - trejos atkrintamų varžybų susitikimai. Vilniuje kausis „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ ir „Vilniaus bakalėja-Tauras“, Vilniaus „LEU Šviesa-Eglė“ ir Panevėžio KKSC, o Garliavoje žais Kauno rajono „HC Garliava SM-CASCADA“ ir Kauno „RC Širšės-Gaja“ kolektyvai.

Sekmadienį vyks trys susitikimai, o pirmadienį - viena dvikova. Jei reikės trečiųjų rungtynių, jos vyks trečiadienį ir ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)