Viena techniškiausių karatisčių pasaulyje tituluojama kovotoja prisipažįsta – ji sau kartelę yra išsikėlusi labai aukštai, todėl ir pasaulio čempionate jos tikslai yra tik patys aukščiausi.

„Juk šitas čempionatas vyksta kas ketverius metus, pergalė jame – didžiausia svajonė. Aš keliu sau aukščiausius tikslus ne tik dėl savęs – juk ir treneriai įdėjo daug darbo, daug lūkesčių su manimi sieja federacija“.

Nuo vaikystės apie juodą karate diržą ir pergalingas kovas čempionatuose svajojusi I. Mikštaitė įsitikinusi – svajonės pildosi.

„Tyliai svajojant ir atkakliai dirbant viskas virsta realybe. Kiekviena pergalė, kiekvienas medalis man yra labai svarbus ir brangus, tačiau tikiu – saldžiausia pergalė manęs dar laukia ateityje“.

Pasak unikalius aukštus smūgius kojomis įvaldžiusios kiokušin karatė meistrės, visi Lietuvos rinktinės kovotojai į čempionatą eina užsidegę ir trokštantys pergalės.

„Ant tatamio atiduosime visas jėgas – pademonstruosime valią, kovingumą, techniką ir padarysime viską, kas priklausys nuo mūsų“, – tikino I. Mikštaitė.

Kiokušin karatė žvaigždė tiki, kad savos sienos padės kovojant dėl pergalės pasaulio čempionate.

„Man psichologinis mikroklimatas yra labai svarbus, todėl džiaugiuosi, kad kovosime savoje arenoje ir tikiuosi žiūrovų palaikymo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)