Paprastų lankų suaugusių pogrupyje dėl medalių kovojo Vilniaus klubo lankininkai. Pirmą vietą iškovojo Vladimir Mosin, finale 7-3 nugalėjas Mindaugą Junevičių. Dėl bronzos medalio dvikovoje susitiko Nerijus Švedas ir Arnoldas Jurgaitis. Dvikova baigėsi 6-0 Nerijaus Švedo naudai.

Olimpinių lankų, suaugusių pogrupyje, dėl pirmos vietos kovojo Kęstutis Timinskas iš Vilniaus ir Vladas Šigauskas iš Kauno. Dvikovos rezultatas 6-2 įrodė Kęstučio Timinsko pranašumą. Bronzos medalį laimėjo Kauno atstovas Lukas Lipkevičius, 6-2 dvikovoje nugalėjęs Gytenį Jaunušą iš Vilniaus.

Olimpinių lankų, jaunių pogrupyje, dėl pirmos vietos dvikovoje susitiko Vilniaus miesto Sietyno sporto mokyklos auklėtiniai Juliana Semionova ir Mantas Linka. Dvikova 6-2 baigėsi Julianos Semionos naudai. Trečią vietą iškovojo Jaunalietuvių sporto organizacijos mokyklos lankininkas Deividas Palubinskas, kovoje dėl bronzos 7-3 nugalėjęs Karolį Simašką.

Skriemulinių lankų, suaugusių pogrupyje, dėl pirmos vietos kovojo Utenos lankininkai Marius Grigaravičius ir Remigijus Bileišis. Dvikova baigėsi rezultatu 6-2 Mariaus Grigaravičiaus naudai. Bronzos medalis atiteko Mindaugui Baranauskui iš Vilniaus, kuris tik po papildomo šūvio nugalėjo Astą Grigalavičienę iš Utenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)