Elektrėniškiai atstovavo Lietuvos nacionalinei jaunimo rinktinei pasaulio II diviziono A grupės turnyre Donecke (Ukraina), kur užėmė antrą vietą, žaidė jaunių rinktinės gretose pasaulio II diviziono čempionato II A grupėje Herenvene (Olandija), kur iškovojo trečią vietą ir tapo Lietuvos ledo ritulio čempionais.

„Malonu, kad šiais metais nemažai dėmesio sulaukė mūsų ledo ritulininkai, kurie dažnai be pagrindo būna primiršti. Labai džiaugiuosi už šiuos vaikinus, bet noriu pasakyti kad jiems reikia dar labai ir labai daug dirbti, kad pasiektų aukštesnių rezultatų. Taip pat manau, kad tai yra mūsų visų - ir sporto mokyklos, ir „Energijos“ klubo įvertinimas, nes komandinis sportas nėra individualus. Čia – laimi visi arba nė vienas“, - sakė S. Krumkačus.

Metų sportininkams apdovanojimus įteikti buvo pakviesti ir Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas bei „Energijos“ vadovas Petras Nausėda, ilgametis Lietuvos ledo ritulio federacijos viceprezidentas ir buvęs „Energijos“ klubo prezidentas Algimantas Visockas.