„Londono žaidynėse svėriau 74 kg, o Lietuvos čempionate – 84. Bijau, kad po šios stovyklos jau teks pereiti į 96 kg svorio kategoriją, – juokavo geriausias 2012-ų Lietuvos imtynininkas, pirmą kartą per karjerą atsidūręs Amerikoje. – Čia ne valgykla, o tikras visą parą dirbantis maisto fabrikėlis. Turime tiesiog idealias sąlygas ruoštis varžyboms.”

Lietuvos graikų-romėnų imtynių rinktinė pirmąsyk istorijoje surengė stovyklą už Atlanto. Po Panevėžyje pasibaigusio Lietuvos čempionato kartu su šeštą kartą šalies čempionu tapusiu A. Kazakevičiumi į JAV išvyko dar septyni atletai.

Kolorado Springse taip pat treniruojasi Justas Petravičius (iki 55 kg), Ramūnas Dagys (iki 60 kg), Edgaras Venckaitis (iki 66 kg), Eivydas Sekus (iki 74 kg), Vilius Laurinaitis (iki 96 kg) ir Mindaugas Mizgaitis (iki 120 kg), o Lietuvos imtynininkų pratyboms vadovauja vis dar sportuojantis Mindaugas Ežerskis (iki 96 kg) ir Ruslanas Vartanovas, - informuoja „Lietuvos rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)