Kiek anksčiau pirmąsias kovas pralaimėjo ir savo pasirodymą čempionate jau baigė Mindaugas Bankauskas (iki 56 kg) bei Edgaras Limanas (iki 81 kg).

Kol pergalingai turnyre kovoja tik Eimantas Stanionis, kuris šeštadienį svorio kategorijos iki 64 kg šešioliktfinalyje 20:6 nugalėjo Norvegijos atstovą Salavatą Chatujevą. Aštuntfinalyje pirmadienį E. Stanionis boksuosis su Movladdinu Bijarslanovu iš Kanados, kuris 21:17 įveikė gruziną Džemalą Šalamberidzę.

Kiti du Lietuvos atletai kovos sekmadienį: Viktoras Komkovas (52 kg) šešioliktfinalyje pirštines surems su baltarusiu Jegoru Kubanovu, o Ignas Kuodelis (60 kg) boksuosis su ukrainiečiu Sergejumi Bogačiuku.

Planetos jaunimo pirmenybėse Armėnijoje dalyvauja 367 atletai iš 69 valstybių.

2010 metais Azerbaidžano sostinėje Baku vykusiame pasaulio jaunimo bokso čempionate Evaldas Petrauskas (60 kg) iškovojo sidabro, o Ričardas Kuncaitis (64 kg) pasipuošė bronza.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją