Olimpinėmis žvaigždėmis 70-mečio proga apdovanoti LTOK garbės narys Rimas Eugenijus Paravinskas ir buvęs ilgametis Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos prezidentas Justinas Vasiliauskas.

60-mečio proga Olimpine žvaigžde apdovanotas Kauno irklavimo mokyklos direktorius Arvydas Sapka.

Toks pat apdovanojimas 50-mečio proga įteiktas ir Lietuvos žolės riedulio federacijos veteranų komisijos pirmininkui Arvydas Ilgevičiui.

Tarptautinės kategorijos rankinio teisėjas Grigorijus Gutermanas 65-mečio proga apdovanotas LTOK lėkšte. Jį taip pat pasveikino ir Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Edis Urbanavičius.

LTOK generalinis sekretorius Valentinas Paketūras R. P. Jogėlai ir A. Sapkai įteikė Lietuvos sporto federacijų sąjungos prizus - skulptūras „Atletas“.

A. Ilgevičius ir J. Poderys padėkojo už apdovanojimus, papasakojo apie savo darbus, prisiminimais pasidalijo ir kiti sukaktuvininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)