Lietuvos moterų rankinio rinktinės kandidatės:

Roberta Sadauskaitė (Kauno r. „Garliavos SM– CASCADA“)
Erika Verbovik (Vilniaus „Eastcon AG–Vilniaus kolegija“)
Gabija Vidūnaitė (Kauno „ACME-Žalgiris“)
Indrė Mockevičiūtė („ACME-Žalgiris“)
Gintarė Anužytė („Eastcon AG–Vilniaus kolegija“)
Diana Šatkauskaitė („Garliavos SM–CASCADA“)
Audinga Kniubaitė („ACME-Žalgiris“)
Jurgita Daugėlaitė („Garliavos SM–CASCADA“)
Vita Urbonaitė („ACME-Žalgiris“)
Gintarė Butkevičiūtė (Panevėžio KKSC)
Šarūnė Pašakarnytė („Eastcon AG–Vilniaus kolegija“)
Greta Kavaliauskaitė („Eastcon AG–Vilniaus kolegija“)
Sonata Vijūnaitė („PDO–Salerno“, Italija)
Laima Bernatavičiūtė („Volda Handball“, Norvegija)
Simona Kazlauskaitė (Panevėžio KKSC)
Žydrūnė Skendelytė („Eastcon AG–Vilniaus kolegija“)
Neringa Palionytė („ACME-Žalgiris“)

Padėti rinktinei negalės rungtynėse su Italija nosį susilaužiusi viena ekipos lyderių Birutė Stellbrink. Taip pat kojos traumos dar nėra išsigydžiusi kita rinktinės lyderė Rūta Latakaitė. Živilė Jurgutytė informavo rinktinės trenerį, kad negalės prisidėti prie komandos dėl kelio traumos.

Treniruočių stovykla prasidės sekmadienį ir tęsis iki antradienio. Per šį laiką rinktinė turės tris treniruotes. Antradienio ankstyvą rytą lietuvės autobusu išvyks į Elblingą (Lenkija), kur lapkričio 21 d. (antradienį) sužais rungtynes su grupės lyderėmis, nei vieno pralaimėjo nepatyrusiomis Lenkijos rankininkėmis. Iškart po rungtynių mūsiškės išvyks į Lietuvą.

Grįžusios namo lietuvės gaus vieną dieną poilsio. Po laisvos dienos Lietuvos rinktinė susirinks Panevėžyje ir tęs pasiruošimą atsakomoms rungtynėms su Lenkija, kurios vyks lapkričio 24 d. 16.00 val. Panevėžio arenoje.

Po rungtynių su lenkėmis lietuvės ilsėsis vieną dieną ir lapkričio 26 d. persikels į Kauną. Kaune Lietuvos rinktinė susikaus su antrą vietą grupėje užimančia Baltarusija. Rungtynės vyks lapkričio 28 d. 20.00 val. Kauno sporto halėje.

Kitą rytą po rungtynių Lietuvos nacionalinė moterų rankinio rinktinė išskris į Roveretą (Italija). Rungtynėmis su Italijos nacionaline ekipa lietuvės baigs atrankos į ciklą.

Šiuo metu Lietuva savo grupėje yra paskutinė.

Pasaulio čempionato pirmame atrankos varžybų etape dalyvauja 15 rinktinių, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamas varžybas pateks tik pirmas vietas grupėse užėmusios komandos. Pasaulio moterų rankinio čempionato vyks 2013 metų gruodžio 7–22 dienomis Serbijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)