LTOK nariais patvirtinti: Arvydas Sabonis, Krepšinio federacijos prezidentas, Tomas Kučinskas, Plaukimo federacijos prezidentas, Mindaugas Špokas, Plaukimo federacijos viceprezidentas, Virginijus Gečas, Sambo federacijos generalinis sekretorius, Vytautas Stašinskas, Sunkiosios atletikos federacijos generalinis sekretorius, Vytautas Polujanskas, l.e. Šiuolaikinės penkiakovės federacijos prezidento pareigas, Aleksandras Černovas, Šachmatų federacijos prezidentas, Vytautas Padlipskas, LTOK atkūrimo 1988 m. darbo grupės narys. Iš viso dabar yra 104 LTOK nariai.

Tiek jų galės dalyvauti naujojo LTOK prezidento rinkimuose spalio 12 d.

Vienas keitimas atliktas ir balsų skaičiavimo komisijoje. Plaukimo federacijai iš LTOK narių atšaukus Gintautą Bartkų, vietoje jo balsų skaičiavimo komisijoje Generalinės asamblėjos ataskaitos ir rinkimų sesijose dirbs LTOK narys Linas Tamkvaitis.

Posėdžio pabaigoje LTOK viceprezidentas Vytas Nėnius Vykdomojo komiteto narių vardu padėkojo Artūrui Poviliūnui už atliktus darbus, už mokėjimą bendrauti su žmonėmis, už Lietuvos vardo garsinimą tarptautinėse organizacijose ir įteikė jam parkerį bei palinkėjo sėkmės naujuose darbuose.