„Džiaugiuosi, kad bendromis Vyriausybės ir Kauno savivaldybės bei mero pastangomis „Girstučio“ centro rekonstrukcija sparčiai ir sėkmingai juda į priekį. Esu tikras, kad netrukus moderniame baseine puikias sąlygas treniruotis turės tiek sportininkai profesionalai, pasiekę aukščiausių rezultatų, tiek ir pradedantys plaukikai. Tikiuosi, kad užkrėsta plaukikės Rūtos Meilutytės olimpinio aukso virusu, čia sportinio meistriškumo pamokas gaus auganti nauja pamaina“, – sakė premjeras.

Šiuo metu taip pat renovuojama kultūros ir sporto centrui „Girstutis“ priklausančio pastato kultūrinė dalis, kurią sudaro teatro ir kavinės bei viešbučio korpusai, pasižymintys mažomis termoizoliacinėmis savybėmis – pastate sunku palaikyti reikiamą temperatūrą.

Baigus rekonstravimo darbus, šiluminės energijos sąnaudos turėtų sumažėti beveik per pusę. Rekonstruojamoje „Girstučio“ kultūros ir sporto centro dalyje planuojama pakeisti langus bei duris, apšiltinti išorines sienas, atlikti šildymo ir apšvietimo sistemų rekonstrukciją ir kitus darbus. Projektui iš valstybės biudžeto numatyta skirti per 222 tūkst. litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)