Pasak Kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) direktoriaus pavaduotojo Algimanto Mykolaičio, siekiant pagerinti treniruočių sąlygas miestą ir šalį garsinantiems dviratininkams pernai Valstybės kapitalo investicijų programos ir Savivaldybės lėšomis pastatyta nauja treko dviračių sporto bazė. Tam iš valstybės gauta 940 tūkst. Lt, dar 317 tūkst. Lt skirta iš miesto biudžeto.

„Patalpas įrengėme, tačiau nebuvo skirtas finansavimas sportiniams treniruokliams, persirengimo kambarių, remonto dirbtuvių ir biuro bei kitai įrangai, teritorijai aptverti. KKSC kreipėsi į Lietuvos sporto rėmimo fondą. Tikėjomės gauti lėšų šiemet. Deja... Investicinis projektas liko nebaigtas, o statinio negalime naudoti pagal paskirtį. Skyrus lėšų iš biudžeto, problemos bus išspręstos“, - teigė A. Mykolaitis.

KKSC yra grupė didelio meistriškumo dviračių treko sportininkų, garsinančių miesto ir Lietuvos vardą pasaulyje.

Tai - Simona Krupeckaitė, Vilija Sereikaitė, Aušrinė Trebaitė ir grupė kitų jaunų perspektyvių sportininkų. Dabar jie ir toliau naudojasi po Senvagės pagrindinės mokyklos valgyklos pastatu, pusrūsyje, įrengta sporto baze, visiškai netinkama didelio meistriškumo dviratininkų treniruotėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)