Renginio dieną gausiausiai dviračių mylėtojų subūrusiai bei įveikusiai „Velomaratono“ trasą komandai Prezidentė įteiks specialų prizą - „Vieningiausios komandos“ marškinėlius.

„Dviratis – tai laisvė, energija ir savitarpio pagalba. Kviečiu visus minančius dviratį suburti didžiausią komandą ir kartu siekti tikslo. Susivieniję visada pasiekiame daugiau“, - sakė Prezidentė.

Unikalūs „Vieningiausios komandos“ marškinėliai skirti paskatinti žmones už aktyvų komandinį dalyvavimą, lyderystę ir pilietiškumą.

„Velomaratonas“ – trečius metus iš eilės rugpjūčio mėnesį vykstantis populiariausias renginys dviratininkams. Nemokamai registratuotis į „Velomaratoną“ gali visi norintys iki rugpjūčio 18 dienos, o dalyviai, suspėję užsiregistruoti iki rugpjūčio 10 dienos, renginio dieną startuos su vardiniais numeriais. Renginio oficialus puslapis www.velomaratonas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją