„Mūsų tikslas – pirmiausia patikrinti vaikinus, kurie į treką atėjo iš plento lenktynių. Tai bus savotiškas jų „apšaudymas“. O Vaidai reikia kuo daugiau tarptautinės patirties“, - prieš išvykdamas sakė Lietuvos dviračių treko rinktinės vyriausiasis treneris Antanas Jakimavičius.

Lietuvos sportininkai dalyvaus individualiose ir grupinėse persekiojimo lenktynėse, važiuos hitą, skrečą ir omniumą.

Pasak A. Jakimavičiaus, jauniams konkrečių tikslų keliama nėra – reikia tik įvertinti jų galimybes.

„Tikslus kelsime tada, kai jie važiuos jaunimo lenktynėse. Tai – darbštūs ir geri berniukai. Po ilgo laiko, regis, treke vėl turime labai perspektyvių vaikinų. Tiesa, jie tik ką atėjo iš plento dviračių sporto, bet vilčių yra daug“, - sakė A. Jakimavičius.

Visi Europos dviračių treko jaunių ir jaunimo čempionate dalyvausiantys Lietuvos atstovai prieš kelias savaites tapo šalies jaunių čempionais. Lietuvos jaunių čempionatas tuomet tapo ir savotišku Panevėžio treko išbandymu prieš artėjantį Europos dviračių treko elito čempionatą („Eurotrack 2012“).

Olimpinius standartus atitinkantis Panevėžio „Cido“ arenos trekas laikomas vienu iš penkių geriausių pasaulyje. Spalio 19-21 dienomis jame lenktyniaus 250 geriausių Senojo žemyno treko meistrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją