Jau pirmoje kovoje lietuviui teko patirti būsimo čempiono vokiečio Christiano Johno jėgą - pralaimėta aiškia persvara.

Tačiau paguodos turnyro pirmoje kovoje M. Knystautas 3:0 (4:0, 1:0) nugalėjo kroatą Marko Batiničių, o kovoje dėl trečios vietos 0:3 (0:1, 0:2) nusileido turkui Ali Nailui Arslanui.

Šios svorio kategorijos finale jau minėtas vokietis Ch. Johnas 3:1 (0:6, 8:3, 7:1) įveikė gruziną Levaną Arabulį, o antra bronza atiteko vengrui Balintui Lamui.

Kiti du kovoję lietuviai pralaimėjo jau pirmus susitikimus: Mindaugas Štrimaitis svorio kategorijoje iki 66 kg 1:3 (0:6, 3:5) nusileido austrui Stefanui Steiglui ir liko aštuonioliktas tarp 27-ių dalyvių, o Julius Matuzevičius svorio kategorijos iki 84 kg šešioliktfinalyje 1:3 (0:1, 1:3) turėjo pripažinti bronzą iškovojusio azerbaidžaniečio Fuado Alijevo pranašumą ir buvo 17-as tarp 25-ių dalyvių.

Graikų romėnų imtynių turnyre Lietuva komandų rikiuotėje (33 ekipos) su 17 taškų užėmė vienuoliktą vietą. Tiesa, taip pat po 17 taškų surinko ir devintą bei dešimtą vietas užėmusios atitinkamai Bulgarijos bei Moldovos rinktinės.

Nugalėjo Rusijos imtynininkai (61 tšk.), aplenkę Azerbaidžano (49 tšk.) bei Turkijos (48 taškai) atstovus.

Senojo žemyno jaunių imtynių pirmenybėse Kroatijoje dalyvavo beveik 700 sportininkų iš 39 valstybių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją