Šis rezultatas viršija Lietuvos 18-mečių ir 19-mečių rekordus ir yra tik 5 cm blogesnis už Virginijos Petkevičienės šalies rekordą.

Šio sezono pasaulio jaunimo sąrašuose D. Dzindzaletaitė pakilo į antrą vietą. Liveta Jasiūnaitė numetė ietį 50,22 m ir užėmė penktą vietą.

Badeno žemės (Vokietija) čempionate Šutervalde (Schutterwalde) be konkurencijos startavusi Eglė Rocevičiūtė įveikė 1,80 m aukštį, pasiekė asmeninį rekordą ir įvykdė pasaulio jaunimo čempionato Barselonoje normatyvą.

26-ose „Lotto de Nivelles“ varžybose Belgijoje Jolanta Verseckaitė užėmė antrą vietą trišuolyje (13,49/0,6). Beje, prieš tris dienas J. Verseckaitė laimėjo tarpregionines varžybas Nembro (Italija) - 13,47 m.

Andrius Gudžius dalyvavo „Juhannuskisat“ varžybose Sarijarvyje (Suomija). A. Gudžius liko antras - buvo užfiksuotas vienintelis jo metimas (55,12).

Dar vienas rezultatas - Kolmare (Prancūzija) nacionalinėse varžybose Inga Stasiulionytė ieties metime buvo antra (47,05).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)