„Jaučiu, kad trūksta tikrai labai nedaug. Dabar iki Europos čempionato nebedalyvausiu jokiose varžybose, kaupsiu jėgas tam, kad realizuočiau 2,30 m aukštį ir daugiau“, - mintimis dalijosi šuolininkas į aukštį.

Artėjančiame čempionate sportininkas tikisi iškovoti medalį arba bent patekti į stipriausiųjų penketuką.

Gegužės mėnesį Pietų Korėjoje vykusiose varžybose lengvaatlečio geriausias rezultatas buvo 2,19 m, o atvirajame Vilniaus lengvosios atletikos čempionate jis užėmė pirmą vietą bei pasiekė 2,25 m aukštį, kuris yra geriausias šio sezono Lietuvos rezultatas.

Birželį jis laimėjo tarptautines varžybas Turkijoje, kur peršoko į 2,24 m aukštį iškeltą kartelę. Pastarosiose dviejose varžybose sportininkui visai nedaug trūko, kad įveiktų ir 2,30 m aukštį.

Kitas svarbus startas 25-erių lietuvio laukia olimpinėse vasaros žaidynėse, kuriose sportininkas tikisi patekti į finalą.

R. Stanys pasauliniame šuolininkų į aukštį reitinge užima 32-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją