„Važiuoju pasitikrinti prieš svarbiausius sezono startus. Šios varžybos – labai svarbi generalinė repeticija prieš olimpiadą, nes čia dalyvauja visos pajėgiausios pasaulio septynkovininkės, kurios varžysis ir Londone“, - sakė A. Skujytė.

Moterų septynkovėje „Hypomeeting“ varžybose iš viso dalyvaus 29 sportininkės, tarp kurių yra ir tokios žvaigždės, kaip Anglijai atstovaujanti Jessica Ennis, be kitų apdovanojimų, per pastaruosius trejus metus tapusi pasaulio ir Europos moterų septynkovės čempione, taip pat rusė Tatjana Černova, Pekino olimpiadoje iškovojusi bronzą, o pernai pasaulio čempionate – auksą.

Po šių varžybų iki pat olimpiados, kuri prasidės liepos pabaigoje, pajėgiausia Lietuvos lengvaatletė neketina dalyvauti septynkovėje, o tik atskirose rungtyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)