Pasak jo, šventei yra visos prielaidos – nuo Europos krepšinio čempionato paliktos infrastruktūros ir miesto administracijos pastangų iki vieno geriausių pasaulyje dviračių treko ir puikių Lietuvos treko meistrų rezultatų.

Europos dviračių treko čempionatas („Eurotrack 2012“) Panevėžio „Cido“ arenoje vyks spalio 19-21 dienomis.

„Tai bus jau po olimpiados, tai neabejoju, kad Panevėžio dviračių treką išbandys ir olimpiniai čempionai ar prizininkai“, - sakė E.Ivanauskas.

Instaliacijoms pagaminti iš miesto biudžeto skirta apie 6 tūkst. Lt.

Papuošti įvažiavimai – ne vienintelė Panevėžį prieš Europos dviračių čempionatą pagražinsianti priemonė. Kelionę po Panevėžį ir kitus šalies miestus jau pradėjo plakatai „Panevėžys – dviračių miestas“. Juose miestą reklamuoja garsiausia šalies dviratininkė, pasaulio čempionė Simona Krupeckaitė.

Dviračių tema jau atsispindi gėlynuose – juose ėmė suktis dviračių ratai. Kaip ir pernai, Senvagėje iš gėlių bus sudėliota gėlių kompozicija (ratas) su užrašu „Sėkmės“, Dailės mokyklos moksleivių darbais ketinama uždengti nebaigtas statybas. Ieškoma rėmėjų Laisvės aikštėje pastatyti didelį senovinį reklaminį dviratį.

Panevėžio mero pavaduotojo Petro Narkevičiaus teigimu, šiais metais numatyta atnaujinti dviračių takų, kurių ilgis siekia apie 100 km, žymėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)