Po septynių čempionatų turų bendroje įskaitoje antrą ir trečią vietas užėmusiems ir po lygiai taškų surinkusioms „Insomnia“ ir „Vilnius“ komandoms atiteko po keturis „Mikasa VLS 300“ kamuolius. Čempionatas prasidėjo praėjusių metų lapkričio mėnesį uždaroje „Credit24“ arenoje Vilniuje, jame jėgas išbandė 45 komandos.

„Kasmet rengiamuose atviruose mėgėjų turnyruose dalyvauja vis daugiau komandų, o bendras varžybų lygis nuolat kyla“, - sako Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Anot jo, federacijos ir „Credit24“ iniciatyva artimiausiu metu įvairiose Lietuvos vietose bus įrengta net dešimt naujų paplūdimio tinklinio aikštelių, kuriose susibūrusios komandos taip pat išmėgins jėgas atviruose čempionatuose, tad varžybų dalyvių skaičius ir toliau nuosekliai didės.

Vasaros sezono „Credit24 Cup“ paplūdimio mėgėjų turnyras prasidės jau birželio mėnesį, o turnyro finalas planuojamas rugsėjo pradžioje. Lietuvos tinklinio federacijos skaičiavimu, šiltuoju metų laiku išbandyti savo jėgas paplūdimio tinklinio aikštelėje turėtų apie 500 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją