„Džiaugiuosi, kad pakvietėte į Akademiją. Jūsų aukštoji mokykla glaudžiai susijusi su sportu. Žinau, kad Lietuvos kūno kultūros akademija ir Vusterio universitetas (Didžioji Britanija) bendrai įgyvendina Tarptautinės krepšinio trenerių magistro studijų programą. Reikėtų dar aktyviau keistis studentais, skatinsiu, kad mūsų šalies jaunimas atrastų Akademiją.

Maloniai nustebino ne tik LKKA sporto pasiekimai, bet ir dėmesys mokslui, mokslininkų pasiekimai ir galimybės atlikti tyrimus“, - sakė Davidas Huntas.

Ambasadorius papasakojo ir apie pasirengimą Londono olimpinėms žaidynėms. „Jau dabar mūsų šalis pasiruošusi priimti atletus iš viso pasaulio. Šiandien man malonu sutikti ir Jūsų olimpiečius. Tikiuosi, kad tai bus geriausiai surengtos žaidynės“, - tęsė jis.

Apie pasirengimą olimpiadai pasakojo ir LKKA absolventė, olimpinė vicečempionė Austra Skujytė. „Olimpinėse žaidynėse susitiksiu su pasaulio čempione brite Jessica Ennis. Tikiuosi, tai bus intriguojanti kova“,- sakė A. Skujytė.

Akademijos Sporto biomedicinos fakulteto dekanas doc.dr. Nerijus Masiulis pristatė Akademijos mokslo pasiekimus bei LKKA ir Vusterio universiteto Tarptautinę krepšinio trenerių magistro studijų programą.

„Neabejoju, kad ši programa sudomins vis daugiau studentų, o bendradarbiavimas su Jungtinės Karalystės universitetais plėsis“, - sakė doc. dr. N. Masiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)