Varžybose dalyvavo apie 200 sportininkų iš 8 šalies karatė klubų.
Kauno rajono savivaldybės mero taurę, po atkaklių kovų, merginų open kumitė (kova su varžove) rungtyje iškovojo moksleivė iš Užledžių Sonata Adomavičiūtė, atstovavusi Kauno karatė klubui „Samurajus“.

Vaikinų tarpe open kata ir open kumitė varžybose taures iškovojo Tomas Zernovas iš Kauno karatė klubo „Era“.

Garliavos J. Lukšos gimnazijos moksleivė Orijana Jokilaitytė 12-13 metų amžiaus grupėje kumitė rungtyje tapo nugalėtoja, o kata rungtyje iškovojo antrą vietą. Ji buvo pripažinta geriausia šių varžybų Kauno rajono sportininke.

Vaikinų 14-15 metų amžiaus grupėje kumitė rungtyje dėl čempiono titulo varžėsi Gediminas Borkertas iš Rimgaudų ir Garliavos moksleivis Vladislovas Bosas. Principingoje ir permainingoje kovoje nugalėjo G. Borkertas.

Stipriausi Kauno rajono sportininkai, šių varžybų nugalėtojai ir prizininkai iškovojo teisę liepos 5-7 dienomis dalyvauti sportas visiems TAFISA žaidynėse Šiauliuose. Šių žaidynių programoje yra karatė.

Renginio Garliavoje tikslas buvo plačiau supažindinti Kauno rajono gyventojus su šotokan karatė, šios sporto šakos naujokams sudaryti sąlygas saugiai pasivaržyti, pajusti varžybų atmosferą ir patirti pirmų pergalių džiaugsmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)