„Visus varžovus Romas įveikė įspūdingai. Tik lenkui Patrykui Bonieckiui šiaip ne taip pavyko atsilaikyti ir pralaimėti taškais (1:0/6:0). Rumunas Denisas Morozas, vengras Ferencas Almasis ir finalininkas iš Bulgarijos Jevgenijus Genčevas buvo paguldyti ant menčių.

Pergalės džiugina, tačiau, mano galva, varžybose nebuvo aukšto lygio varžovų, todėl į R. Fridriko pergalę žiūriu santūriai. Romas pasiekęs puikią sportinę formą. Mūsų, trenerių, užduotis padėti išsilaikyti atletui tokiame lygyje iki pagrindinių startų – pasaulio ir Europos jaunių čempionatų“, – kalbėjo rinktinės treneris Olegas Antoščenkovas.

Svoryje iki 42 kilogramų savo medalių kolekciją papildė Kristupas Šleiva. Lietuvos olimpinio sporto centro auklėtinis įveikė lenką Bartlomiejų Klimeką (7:0/8:0), tačiau pusfinalyje trijų kėlinukų dvikovoje suklupo imtyje su Sananu Suleimanovu iš Azerbaidžano (1:0/2:4/0:2). Nepaisant nesėkmės, Kristupas įrodė savo pranašumą kovoje dėl bronzos su vengru Richardu Vilhelmu (1:0/7:4). Svoryje varžėsi 14 imtynininkų.

Justas Petravičius (58 kg, 23 dalyviai) pirmoje imtyje pralaimėjo pirmam Vengrijos komandos numeriui ir iškrito iš kovos dėl apdovanojimų.

Tarptautiniame turnyre kovojo 170 atletų iš penkiolikos valstybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją