Dalyvių skaičiumi lietuviai nukonkuravo kitas Baltijos seseris – mūsų tautiečių čia daugiau, nei latvių ir estų kartu sudėjus.

Stambulo „Atakoy“ atletikos manieže – pats darbymetis. Likus vos pusantros paros prieš čempionatą daugybė darbų daroma paskutinę minutę: kabinami televizoriai žurnalistams, įrenginėjami ryšio švyturėliai, derinamos švieslentės ir laiko skaičiavimo sistemos, klijuojami ir paskutiniai reklaminiai stendai.


Tačiau net neprasidėjus varžyboms pirmas įspūdis labai teigiamas, kadangi turkai į tokio lygio renginio organizavimą pažiūrėjo rimtai. Apie tai liudija tiesiog ypatingai kokybiškas arenos apšvietimas, puikus maniežo išplanavimas, gražiai įrengtas vidus ir išorė bei šauniai su savo pareigomis susitvarkantys savanoriai.

Dažais maloniai kvepiantis maniežas jau išbandytas: čia prieš pusantro mėnesio jau vyko Turkijos čempionatas, o prieš kelias savaites – Balkanų atletikos žaidynės. Po poros dienų čia medalių komplektus dalinsis net iš 178 skirtingų pasaulio šalių atvykę sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją